Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین کاغذلو روز شنبه در دیدار با رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین – پیشوا گفت: شهرستان ورامین با دارا بودن بیش از ۸۰ هزار هکتار اراضی زرارعی، قطب کشاورزی استان تهران و کشور محسوب می‌شود ولی به دلیل برخی از محدودیت‌ها از جمله محدودیت‌های منابع آبی، سالانه ۴۰ هزار هکتار این اراضی زیر کشت انواع محصولات زراعی و باغی می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: ورامین سالانه بیش از ۲۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی را زیر کشت محصولات استراتژیک گندم، جو و کلزا می‌برد و در حوزه تولید غلات، جزو شهرستان‌های پیشرو در استان تهران محسوب می‌شود.
وی تصریح کرد:ورامین با داشتن ۳۰۰ هزار رأس دام سبک و ۱۰۰ هزار رأی دام سبک، ۴۰ درصد گوشت مورد نیاز استان ۱۴ میلیون نفری تهران یعنی بالغ بر ۶ میلیون نفر را تأمین می‌کند ضمن این که ۳۰ درصد از شیر مورد نیاز استان تهران نیز در این شهرستان تولید می‌شود.

کاغذلو اظهار کرد: ورامین با تولید سالانه ۳۰ میلیون قطعه جوجه اردک، ۷۰ درصد از اردک کشور را تولید می‌کند ضمن این که این شهرستان، بزرگترین تولید کننده بوقلمون و شترمرغ استان تهران است.

فرماندار ورامین اظهار کرد: ۱۰ هزار هکتار از اراضی ورامین زیر کشت پسته رفته و کیفیت محصول تولید شده در باغات شهرستان که اغلب به سایر کشورها صادر می‌شود با بسیاری از استان‌های پسته کشور برابری می‌کند و این در حالی است که تا کنون برای این محصول، برند سازی نشده و پسته ورامین به نام سایر استان‌های کشور، صادر می‌شود.

وی با اشاره به فعالیت شهرک گلخانه‌ای حصارگلی به عنوان بزرگترین مجموعه گلخانه‌ای استان تهران گفت: مطالعه ایجاد مجتمع گلخانه ای حصارگلی ، با هدف ایجاد اشتغال برای فارغ التحصیلان بخش کشاورزی، افزایش تولید محصولات گلخانه‌ای، افزایش راندمان ومصرف بهینه آب به دلیل استقرار گلخانه‌های مدرن و نیز تولید ماهی در استخرهای دو منظوره در زمینی به مساحت یک هزار و ۳۷۰ هکتار، از سال ۱۳۸۱ آغاز و امور زیربنایی آن از سال ۱۳۸۴ شروع شد.

کاغذلو اظهار داشت: در فاز نخست این طرح که در سال ۹۸ به بهره‌براری رسید،  ۵۴ واحد دارای پروانه تأسیس گلخانه سبزی، صیفی و گل‌های شاخه بریده واگذار شده تا بیش از۵۰ تن سبزی و صیفی و ۱۶ میلیون شاخه گل تولید شود.

وی افزود: وجود دانشگاه‌ آزاد اسلامی و دانشکده کشاورزی و نیز مرکز تحقیقات کشاورزی استان تهران مستقر در ورامین، ظرفیت مهمی در توسعه فعالیت‌های علمی کشاورزی شهرستان محسوب می‌شود و قطعا با پیوند کشاورزی و دانشگاه می‌توان بسیاری از محدودیت‌ها از جمله کمبود منابع آبی را جبران کرد.

فرماندار ورامین گفت: توسعه کشت گلخانه‌ای، استفاده از شیوه‌های نوین آبیاری، تغییر الگوی کشت و حرکت به سمت کشاورزی هوشمند از جمله اقداماتی است که می‌تواند ظرفیت کشاورزی شهرستان را توسعه داده و نقش مراکز دانشگاهی را در این امر نمایان کند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین - پیشوا نیز در این جلسه اظهار داشت: این واحد دانشگاهی با برخورداری از هیأت علمی متخصص و مجرب که علاوه بر اصول تئوری، در حوزه عملی نیز اقدامات موثری انجام داده‌اند، آماده است تا تجارب علمی خود را در اختیار کشاورزان قرار دهد.

کیان پهلوان افشاری افزود: دستیابی به کشاورزی علمی، به استفاده از دانش روز و فناوری‌های نوین نیاز دارد که دانشگاه آزاد اسلامی از آن برخوردار می‌باشد، دانشی که اگر به درستی در کنار تجربه گرانسنگ کشاورزان منطقه قرار گیرد، می‌تواند تحولی عظیم در حوزه کشاورزی منطقه ایجاد کند.

وی تصریح کرد:امروز تمامی بهره‌برداران کشاورزی به خوبی از پیوند علم و تجربه کشاورزی در افزایش تولیدمحصولات مختلف آگاهی دارند و نمونه آن را در ایجاد گلخانه‌های مختلف مشاهده کرده‌اند که این مهم می‌تواند در سایر حوزه‌های کشاورزی و دامپروری نیز عینیت داشته باشد.

ورامین با ۳۰۰ هزار نفر جمعیت در ۳۵ کیلومتری جنوب‌شرق تهران واقع است.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی حسین کاغذلو دانشگاه آزاد اسلامی ورامین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی حسین کاغذلو دانشگاه آزاد اسلامی وزارت جهاد کشاورزی حسین کاغذلو دانشگاه آزاد اسلامی ورامین دانشگاه آزاد اسلامی آزاد اسلامی استان تهران هزار هکتار گلخانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۲۳۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خشک شدن دریاچه ارومیه چالش جدی در شهرستان شبستر است

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«حسین غیاثی» از حوزه انتخابیه شبستر به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

من به طور مستقل وارد انتخابات شده‌ام، خط قرمز من مردم و نظام جمهوری اسلامی است که برای رفاه مردم و بهتر نمودن شرایط معیشتی مردم تلاش خواهم نمود.

مهم‌ترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد، چیست؟

مهمترین موضوع مبحث اقتصاد و معیشت مردم است. اقتصاد و معیشت رابطه مستقیمی با افرایش یا کاهش ازدواج و طلاق، استرس و آرامش، پیشگیری و درمان بیماری، بداخلاقی و شلوغی و کاهش، مراجعات به دادگاه‌ها دارد.

راه حل در تقویت تولید است (تولید در هر بخش کشاورزی و صنعت و دامپروری و …) رونق تولید با رونق صادرات محصولات غیرنفتی رابطه مستقیم دارد. برای بهبود صادرات باید موانع را برداریم که عمده ترین آن رفع تعهدات ارزی صادر گنندگان می‌باشد که متأسفانه تیشه به ریشه صادرات و تولید وارد کرده است.

اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

اولویت من با توجه به شغل اکثریت اهالی کمیسیون کشاورزی یا کمسیون صنایع خواهد بود.

مهمترین چالش استان را چه می‌دانید و برای حل آنچه راه‌کاری دارید؟

۱. خشک شدن دریاچه ارومیه
۲. کیفیت پایین خدمات بهداشت و درمان
۳. جاده‌های مواصلاتی
۴. مشکلات کم آبی در حوزه شرب و کشاورزی

کد خبر 6099508

دیگر خبرها

  • کمال خرازی: اگر موجودیت ایران تهدید شود، ناچاریم دکترین هسته‌ای خود را تغییر دهیم/ دو سال پیش اعلام کردم که ایران ظرفیت تولید بمب هسته ای دارد؛ امروز هم آن ظرفیت هست، ولی ما تصمیمی برای تولید بمب هسته‌ای نداریم/ احتمال جنگ فراگیر در منطقه هنوز برطرف نشده
  • هشدار نسبت به نبود دارو‌های بیماران پیوند کبد/ «فیبرینوژن» و «بازیلیکسیمب» موجود نیست
  • افزایش ۲۰ درصدی تولید گل محمدی در گناباد
  • کشت ۶۰۰ هزار بوته نشاء گل فصلی در محل گلخانه شهرداری
  • پیش‌بینی برداشت ۱۴۰ تن گل محمدی از باغات گناباد
  • این رژیم غذایی سبب از بین رفتن تنوع زیست محیطی می‌شود
  • خشک شدن دریاچه ارومیه چالش جدی در شهرستان شبستر است
  • برنامه‌های بخش کشاورزی بر اساس اطلس موجود تعریف شود
  • پیش‌بینی تولید ۱۰۵ هزار تن تخم‌مرغ در قزوین
  • اینجا میوه های لاکچری تولید می کنند | از بلوبری تا پاپایا در فیلستان پیدا می شود