Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز تحقیقات و فناوری غذای سالم دانشگاه آزاد اسلامی ورامین - پیشوا گفت: طرح طیب از دستاوردهای دانشگاه در تأمین غذا برای همه واحدهای دانشگاهی است و با راه‌اندازی آشپزخانه مرکزی در ورامین برای واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران غذا تأمین می‌کنیم.

 گروه استان‌های خبرگزاری آنا- حسین عقابی؛ مرکز تحقیقات و فناوری غذای سالم دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین که سال 94 با هدف استفاده از فناوری‌های نوین در زمینه تولید غذای سالم راه‌اندازی شد، اقدامات مناسبی در این راستا انجام داده و دستاوردهای خوبی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید:

اجرای طرح خود‌ارزیابی آزمایشگاه‌ها و مرکز تحقیقات فناوری غذای سالم

شمارش معکوس آغاز کار مجتمع آموزشی، تحقیقاتی و تولیدی «غذای طیب»

اخذ مجوز برای آزمایشگاه‌های تحقیقاتی و برگزاری استارت‌آپ کشاورزی و امنیت غذایی، تکمیل مواد شیمیایی مورد نیاز برای آزمایش‌های غذایی و امنیت غذایی و انعقاد تفاهم‌نامه سه‌جانبه با سازمان نظام مهندسی و ... ازجمله دستاوردها و اقدامات مرکز تحقیقات و فناوری غذای سالم دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین است.

خبرنگار خبرگزاری آنا به همین مناسبت و به‌منظور تشریح فعالیت‌ها و دستاوردهای مرکز تحقیقات و فناوری غذای سالم دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین با علیرضا شهاب‌لواسانی، رئیس این مرکز تحقیقاتی گفتگو کرده است که باهم می‌خوانیم.

آنا:‌ تاکنون چه فعالیت‌هایی در مرکز تحقیقات و فناوری غذای سالم دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین صورت گرفته و دستاورد یا دستاوردهای ایجاد این مرکز از ابتدا تاکنون چه بوده است؟

شهاب‌لواسانی: نخستین و مهم‌ترین دستاوردی که در مرکز تحقیقاتی فناوری نوین غذای سالم داشتیم، اخذ مجوز برای آزمایشگاه‌های تحقیقاتی بوده که در حاشیه این مجوز با شهرک‌های صنعتی و کارخانه‌های مختلف قرارداد خواهیم بست تا منبع درآمدی برای دانشگاه باشد و به دانشجویان خود هم خدمات ارائه کنیم.

تجهیز آزمایشگاه‌ها و تکمیل مواد شیمیایی مورد نیاز برای آزمایش‌های غذایی و امنیت غذایی هم از دیگر اقدامات بسیار مهم این مرکز تحقیقاتی بوده است.

با در نظر گرفتن اینکه این امکان‌سنجی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین پیشوا وجود دارد که  بتوانیم در تولید قارچ خودکفا باشیم با تلاش متخصصان اقدامات و زیرساخت‌های لازم صورت گرفته که تولید قارچ و بذر هم داشته باشیم.

در واحد دانشگاهی ورامین - پیشوا مزرعه‌های پسته،‌ ذرت و جو وجود دارد که نخستین برداشت پسته انجام شده و به سایر واحدهای دانشگاهی هم عرضه کرده‌ایم. در زمینه ذرت و جو هم سطح برداشت آنها بسیار قابل توجه است و حدود 100 تن در هکتار محصول برداشت می‌کنیم که می‌توانیم برای گاوداری‌های دانشگاه در بخش دامپروری از آنها استفاده کنیم.

انعقاد 24 طرح پژوهشی

نکته بعد طرح‌های برون‌دانشگاهی است که تاکنون 24 طرح پژوهشی در قالب طرح‌های برون‌دانشگاهی  با اداره آبفا منعقد کرده‌ایم که ازنظر عددی رقم قابل توجهی محسوب می‌شود و می‌تواند درآمد قابل توجهی را به دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین پیشوا تزریق کند.

برنامه‌ای نیز برای مدرسه عالی مهارت داریم که به‌دلیل شیوع بیماری کرونا مجبور هستیم برخی از این دوره‌ها را به‌صورت وبینار در خدمت متقاضیان باشیم.

مجوز نخستین و مهم‌ترین استارت‌آپ کشاورزی و امنیت غذایی سال گذشته از سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران گرفته شد. همه تسهیلات و امکاناتی که نیاز بود برای برگزاری باشکوه این استارت‌آپ تهیه شد و دوره‌های آموزشی و حتی کارگاه‌های آموزشی را برگزار کردیم که برای 14 تا 16 اسفند 98 این استارت‌آپ باید برگزار می‌شد؛ اما به‌دلیل ممنوعیت برگزاری سمینارها و همایش‌ها توسط ستاد ملی مقابله با کرونا این استارت‌آپ‌ها برگزار نشد و جزء برنامه‌های اصلی دانشگاه است که به محض اینکه وضعیت تهران سفید شود در پاییز 99 آن را برگزار کنیم.

برگزاری دومین سمینار ملی غذا و امنیت غذایی را در نظر داشتیم که آن هم در پاییز به محض اینکه شرایط ایده‌آل شود، برگزار خواهیم کرد. تفاهم‌نامه‌ای هم با سازمان نظام مهندسی کشاورزی استان تهران که بسیار برای ما حائز اهمیت است و دستاورد قابل توجهی دارد،‌ منعقد کردیم.

تأمین غذای واحدهای دانشگاهی تهران

با توجه به اینکه جمعی از فارغ‌التحصیلان کشاورزی در سازمان نظام مهندسی کشاورزی استان تهران عضویت دارند، تفاهم‌نامه‌ای با این سازمان منعقد کردیم که برای کارهای تحقیقاتی امکانات آزمایشگاهی و نیروهای زبده مرکز تحقیقات و فناوری غذای سالم دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین را در اختیار آنان قرار دهیم و هم به‌صورت طرح پژوهشی مشکلات آنان را در آزمایشگاه‌های مجهز این مرکز انجام داده و نتایج آن را در اختیار قرار دهیم.

طرحی به نام طرح طیب که در استان تهران مطرح شد، جزء دستاوردهای بسیار خوب دانشگاه آزاد اسلامی در تأمین غذا برای همه واحدهای این دانشگاه است که برای این طرح مجوز اخذ شده و بودجه را تأمین کرده‌ایم تا بتوانیم آینده نزدیک با راه‌اندازی آشپزخانه مرکزی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین پیشوا برای همه واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران تأمین غذا کنیم.

آنا: آیا در دوران کرونا مرکز تحقیقات و فناوری غذای سالم دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین موفق به تولید محصول در مبارزه با این ویروس شده است؟

شهاب‌لواسانی: قبل از تعطیلات نوروز با همکاری اعضای هیئت علمی گروه شیمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین که خود نیز تولیدکننده بودند، توانستیم سه محصول تولید کنیم. ژل ضدعفونی‌کننده جزء نخستین محصولاتی بود که در این واحد دانشگاهی تولید شد. مواد شوینده، پاک‌کننده، آنتی‌باکتریال و الکل مورد نیاز برای ساخت فرمولاسیون محلول‌ها و ژل‌های ضدعفونی‌کننده سه محصول آزمایشگاه تحقیقاتی این دانشگاه است.

آنا: چه مقدار از این محصولات تولید شده است؟

شهاب‌لواسانی: با ظرفیت پایین و حدود دو تن آغاز شد؛ اما به‌طور کلی این محصولات را به‌صورت آزمایشگاهی تولید کردیم. همه این محصولات مجوز لازم را اخذ کرده‌اند. بیشتر تلاش می‌کنیم که  ظرفیت تولید را بالا ببریم. هنوز به مرحله تجاری‌سازی نرسیده و اکنون جزء دستاوردهای مرکز تحقیقات است. امکان‌سنجی شده و جای مشخصی برای تولید آنها در نظر گرفته و دستگاه‌های مورد نیاز را تأمین کرده‌ایم و به‌زودی ظرفیت تولید را بالا می‌بریم تا بتوانیم به عرضه عمومی برسانیم. در حقیقت اکنون پروتوتایپ(پیش‌نمونه، طرح و الگوی اولیه) این محصولات را انجام داده‌ایم.

انتهای پیام/4121/4062/پ

منبع: آنا

کلیدواژه: امنیت غذایی دانشگاه آزاد اسلامی ورامین مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد طرح طیب واحدهای دانشگاه امنیت غذایی آزمایشگاه ها استان تهران طرح پژوهشی استارت آپ تأمین غذا مورد نیاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۳۶۷۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعزام هیئت علمی ـ پژوهشی نیروی دریایی ارتش به قطب جنوب

فرماندنه نیروی دریایی ارتش از آمادگی برای مشارکت در تمام‌ رزمایش‌های مرکب در اقیانوس‌های آرام و اطلس خبر داد و گفت: نیروی دریایی ارتش ‌هیئت‌ علمی ـ پژوهشی را برای تحقیقات علمی بیشتر به قطب جنوب اعزام می‌کند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، امیر دریادار شهرام ایرانی‌ فرمانده نیروی دریایی ارتش در آیین بازدید دانشجویان دانشگاه‌های افسری ارتش از دستاوردهای این نیرو در بندر امام خمینی (ره) ماهشهر در قالب بیست و ششمین دوره‌ هیئت معارف جنگ شهید سپهبد علی صیاد شیرازی، ضمن اشاره به نقش نیروی دریایی ارتش در تأمین امنیت دریایی و اقتصادی کشور در دوران 8سال دفاع مقدس اظهار داشت: به سبب بروز شرایط جنگی در کشور، مدیریت زنجیره‌ اقتصادی از طریق بنادر و سواحل جنوبی صورت می‌گرفت که در همین راستا نیروی دریایی ارتش، به منظور مراقبت و حراست از امنیت اقتصادی و نظامی خلیج فارس، به اسکورت و هدایت کشتی‌های باری، نفت‌کش و مسافری، به عنوان مأموریت ذاتی خود مبادرت می‌ورزید.

وی افزود: از آنجا که نیروی دریایی رژیم بعث عراق، توسط نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران و همراهی نیروی هوایی و هوانیروز، در کوتاه‌ترین زمان ممکن از عرصه‌ معادلات جنگی خلیج فارس حذف شد، بازدارندگی کشور در طی سال‌های متمادی دفاع مقدس در سطح دریا و خلیج فارس به بالاترین حد خود رسید و تا به امروز نیز این حد از توان رزمی و نمایش قدرت ادامه دارد.

امیر دریادار ایرانی با اشاره به دلایل حضور دانشجویان دانشگاه‌های افسری ارتش در دوره‌ هیئت جنگ شهید صیاد شیرازی، تصریح کرد: در راستای تداوم بخشیدن به آموزش‌های ارائه‌شده در کلاس‌های دانشگاه‌های افسری و نیز تعمیق آموخته‌ها و مشاهده‌ عینی و بلاواسطه‌ رزمایش‌ها و صحنه‌های نبرد، کلاس‌های هیئت معارف جنگ با حضور دانشجویان دانشگاه‌های افسری در استان خوزستان برگزار شده‌است.

وی ادامه داد: نمایش و تمرین انسجام و تعامل میان نیروهای مسلح، به ویژه میان هر چهار نیروی ارتش جمهوری اسلامی ایران، فرهنگ‌سازی و ترویج جلوه‌های ایثار و تلاش و نمایش تأثیر نیروی دریای ارتش در عرصه بین‌المللی، حوزه‌ روابط بین‌الملل، اقتصاد و سیاست جهانی، از اهداف مدنظر در برپایی چنین دورهای بوده‌ است.

فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به دو نعمت ولایت و جوانان، تأکید کرد: برخورداری از وجود با برکت ولایت فقیه و بهره‌مندی از جوانان کوشا، پویا و مبتکر که با استفاده از آخرین دانش‌ها و حرکت در لبه‌ی فناوری‌های جهانی و به‌روز، در حال خلق حماسه‌های متعددی در سطح نیروهای چهارگانه ارتش هستند، دو نعمت الهی هستند که آمادگی کشور برای مقابله با هرگونه تهدیدی را تضمین کرده و از منافع ملی کشور در تمامی کانون‌های راهبردی پاسداری می‌کنند.

وی افزود: ارتش در تمامی نقاط و کانون‌های راهبردی و اثربخش خود، با تمرکز بر حداکثر بازدارندگی، آماده‌ حضور و مشارکت در تمامی رزمایش‌های مرکب در اقیانوس‌های آرام و اطلس بوده و در همین راستا، قرار است تا نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، هیئتی علمی- پژوهشی را برای تحقیقات علمی بیشتر، با آمادگی صددرصدی به قطب جنوب اعزام کند.

امیر دریادار ایرانی در پایان در خصوص چگونگی مقابله با تهدیدات بیگانگان، خاطرنشان کرد: طبعاً پاسخ تمامی نیروهای چهارگانه‌ ارتش، عدم پذیرش هرگونه تهدیدی علیه تمامیت ارضی و منافع ملی و کانون‌های راهبردی کشور است؛ به همین دلیل نیروی دریایی ارتش به عنوان دست بلند نظام اسلامی در عمق دریاها و کرانه‌‌های دوردست، با تمام توان، از منافع کشور محافظت و پشتیبانی می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانشکده‌های مهارت برای تأمین نیاز صنایع دانشجو تربیت کنند
  • مناظره نوش آبادی و خزائی در دانشگاه آزاد ورامین-پیشوا برگزار نشد
  • اعزام هیئت علمی ـ پژوهشی نیروی دریایی ارتش به قطب جنوب
  • استقرار ۴۵ هسته فناور و شرکت دانش‌بنیان در مرکز رشد واحد زاهدان/ جذب دانشجویان در قالب طرح پویش
  • «توسعه خواندنی است» در راه نمایشگاه کتاب
  • «توسعه خواندی است» در راه نمایشگاه کتاب
  • تلاش دانشگاه آزاد برای تبدیل‌شدن به مرکز مهارتی
  • نتایج آزمون EPT اعلام شد
  • چاپ کتاب عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد یادگار امام در انتشارات علمی و دانشگاهی
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی